20buc Cosmetice Borcane de Plastic Gol Mostră Cremă Recipient Drăguț Cutie de Tablă Interioară Tampoane de Stocare Vase Ambalaje Rotunde 5g 10g 20g 30g 50g

39.43lei

54.75lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

20buc Cosmetice Borcane de Plastic Gol Mostră Cremă Recipient Drăguț Cutie de Tablă Interioară Tampoane de Stocare Vase Ambalaje Rotunde 5g 10g 20g 30g 50g Despre produs

1. Atunci când primiți pachetul, vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui înainte de a semna.Dacă acesta este deteriorat sau gol(furate), cere un document oficial care să dovedească asta, mai ales solicitării de hârtie.

2.Vă rugăm să confirmați dacă produsul și informații de livrare sunt corecte înainte de a face plata.Nu se accepta modificarea ordinelor informații după efectuarea comenzii.

Despre declarația

Tarifele sunt obligațiile cumpărătorului.Acest lucru este plătit la Vamă.Aceasta nu este o taxa de transport de marfă.Dacă tariful este generat atunci când primirea, cumpărătorul trebuie să plătească. (Numai când importă o cantitate este mai mare decât scutirea de impozit, taxa ar putea fi necesare, Nu toate).

Despre Transport

1.Timp de procesare: 1~3 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost verificată.

2.Transport gratuit Methords: ePackage(10~20 de zile) sau www.felinna.ro Standard de Transport (15~40 de zile, Brazilia 50~90 de zile).

3.Timp estimat de Livrare: Pentru că odată ce pachetul a fost trimis la oficiul poștal, a fost scăpat de sub control de noi, daca coletul nu ajunge la timp, vă rugăm să NU deschideți dispută și ne cere să prelungească proetction zile pentru tine și să aștepte cu răbdare.

4.În opțiunea de expediere, dacă alegeți DHL / FedEx / UPS, nu include telecomanda cost.

Despre comerțul cu Ridicata și Picătură de transport maritim

1. Picătură de transport maritim acceptabil.Lasă corecte informații de transport maritim și cerințele specificate.

2. Dacă cantitatea de mai mult de 50pcs, trebuie doar să contactați cu noi.Vom cita prețul en-gros.

Despre Feedback-Ul - --5 Stele

Sperăm că produsele și serviciile noastre se întâlnească cu cerințele dumneavoastră și vă iubesc.Incercam noastre cele mai bune pentru a face sa te simti multumit.Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul .Noroc.

Etichete: cutie de siguranță pentru sticla, 50g sârmă de lipire, drăguț borcan, crema borcan, 30ml sticla cutie de ambalare, 30g borcan cosmetice, 60ml cutie de ambalaj, 20 ml din aluminiu, staniu, alesis proba de drum pad, proba de sticla

Utilizare toate tipurile de crema, fard, pudra, Unguent, recipient
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model JARMUSH-5~50g-20P
Dimensiune as per the details
Capacitate 5g 10g 20g 30g 50g
Personalizat CANTITATE ajunge 10000pcs pentru personalizat de imprimare
Tip De Element Sticle Returnabile

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea