Noul Design de Încărcare USB Rucsaci Femei ghiozdan Rucsac pentru Fete Adolescente Mochila pentru călatorii de zi cu Zi Bagpack de sex Feminin-Galben

111.28lei

222.57lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Noul Design Rucsaci Femei ghiozdan Rucsac pentru Fete Adolescente Mochila pentru călatorii de zi cu Zi Bagpack de sex Feminin-Galben

Poze Reale Arata:

Feedback-ul:

Vă rugăm să Verificați pachetul și element cu atenție pentru a face surether este nici o problema

Dacă nu există nici problemor nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

Dacă nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele, Comentariu Pozitiv

De rambursare și de Schimb:

1. Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile dupa ce ai primit produsul dacă doriți să o restituire sau de schimb de articole, vom face cel mai bun pentru a vă satisface.

2. Dacă nu sunteți satisfăcut cu elementul din cauza calității, vă rugăm să ne trimiteți poze,.Odată confirmat, ,vă rugăm să trimiteți-geanta înapoi la noi,asigura urmărirea Nr.După ce a primit-o, va vom returna banii. (Fiecare sac ar fi inspectat de mai multe ori în timpul de producție și înainte de ambalare,pentru a se asigura că toate produsele pe care le face sunt calificate.)

3. Dacă doriți să facă schimb de alte modele, vă rugăm să returnați un produs cu ambalajul original și situația.Odată ce am primit geanta, vom aranja pentru a trimite noul model.

4. Daca pur si simplu nu place geanta, vă rugăm să trimiteți-l înapoi la noi, va Vom returna banii după ce a primit geanta.

5. Toate situațiile de mai sus, vă rugăm să rețineți ta www.felinna.ro ID-ul atunci când de transport maritim și oferindu-ne urmărirea Nr.Vă mulțumim pentru cooperare!!!

Etichete: mui femei geanta, geanta mark ryden, soclu usb, borseta din piele, rucsac frog, pursez designer rucsac, Rucsac, aolida rucsac, bagpack, galben rucsac mare

Materiale De Captuseala Poliester
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Sistem De Transport Fiziologice Curba Înapoi
Model Tip Solid
Technics Relief
Capacitate 20-35 Litri
Decor 其它(Alte)
Rucsacuri De Tip Cadru Extern
Gen FEMEI
Tip De Închidere fermoar
Stil Stil Preppy
Utilizare Rucsac de zi cu zi,Casual, rucsac,sac de Școală
Material Principal Panza
Husa De Ploaie No
Exterior Nămol De Buzunar
Nume De Brand AOLIDA
Mâner/Curea Tip Mâner Moale
Numărul De Model 5013 rucsac
Tip De Element Rucsaci
Culori Negru,Întuneric Bllue,Roz,Galben,Amy Verde

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea